Schuifdeurbeslag Spaakwiel

59,00
Met dit schuifdeursysteem Spaakwiel creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis, horeca of kantoor. De ruimtelijke beleving veranderd, mede door het robuuste en landelijke gevoel van de loftdeur en boeren schuifdeursysteem. Het schuifdeurbeslag Spaakwiel is stevig en van zeer degelijke kwaliteit. Zo kan een schuifdeursysteem wel 125 kg dragen. De kogellagers in de hangers zorgen voor een geluidloze en zeer gemakkelijke beweging over de rails. Hierdoor is het openen van een loftdeur van zwaar gewicht geen enkel probleem. Het Spaak schuifdeurbeslag is ook beschikbaar in de kleuren Wit en RVS Meer informatie
Opties selecteren

Loftdeur Gebruikt Steigerhout

349,00 295,00
Dit is een op maat gemaakt product. Bent u op zoek naar een snellere levering? Bekijk dan onze Voorraaddeur Onbehandeld Steigerhout.
  • Deze loftdeur is vervaardigd van gebruikte steigerdelen afkomstig van bouwplaatsen
  • Handgemaakt
  • De deur is ca. 40 mm dik
  • Het model is eenzijdig, dus alleen vanaf de voorkant van de deur zichtbaar
Standaardadvies is de loftdeur minimaal 8 cm breder en 4 cm hoger te nemen dan de opening. Onze deuren zijn allemaal te monteren in combinatie met onze Schuifdeursystemen.
Opties selecteren

Deurgreep Ontario

23,95 17,50
Model: Ontario Maat: 40 mm x 200 mm Materiaal: zwart gepoedercoat staal
Meer informatie

Schuifdeur van gebruikt steigerhout

Deze schitterende schuifdeur van gebruikt steigerhout, in combinatie met het spaakwielsysteem en de deurgreep Ontario. Deze hangt bij een van onze klanten en ziet dit er niet geweldig uit! Een ruimtebesparende oplossing om de gang en de kamer van elkaar af te sluiten.

Gerelateerde projecten