Schuifdeurbeslag Spaakwiel

59,00
Met dit schuifdeursysteem Spaakwiel creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis, horeca of kantoor. De ruimtelijke beleving veranderd, mede door het robuuste en landelijke gevoel van de loftdeur en boeren schuifdeursysteem. Het schuifdeurbeslag Spaakwiel is stevig en van zeer degelijke kwaliteit. Zo kan een schuifdeursysteem wel 125 kg dragen. De kogellagers in de hangers zorgen voor een geluidloze en zeer gemakkelijke beweging over de rails. Hierdoor is het openen van een loftdeur van zwaar gewicht geen enkel probleem. Het Spaak schuifdeurbeslag is ook beschikbaar in de kleuren Wit en RVS Meer informatie
Opties selecteren

Loftdeur gebruikt steigerhout

349,00 295,00
De schuifdeuren van gebruikt steigerhout hebben een stoere uitstraling en zijn mooi te combineren met ons schuifdeurbeslag. Het gebruikte steigerhout komt van bouwplaatsen in heel Nederland, zodra het van de bouwplaats is drogen we het hout en verwerken we het tot een deur. We hebben verschillende soorten Barndoors voor u geselecteerd. Elke stijl geeft een authentieke uitstraling aan uw interieur.
  • Iedere loftdeur wordt handgemaakt
  • Deze loftdeur is vervaardigd van echt gebruikt steigerhout.
  • Wilt u de deur helemaal afmaken? Combineer deze dan met een van onze Barnslides.
Opties selecteren

Deurgreep Ontario

23,95 17,50
Model: Ontario Maat: 40 mm x 200 mm Materiaal: zwart gepoedercoat staal
In winkelmand

Schuifdeur van gebruikt steigerhout

Van een van onze klanten, een schitterende schuifdeur van gebruikt steigerhout, in combinatie met het spaakwielsysteem en de deurgreep Ontario.