Indsutriële schuifdeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-
Geen producten gevonden voor deze selectie.

EEN INDUSTRIËLE SCHUIFDEUR IS DE TREND VAN DIT MOMENT

Hoe zou deze stoere schuifdeur staan in jouw huis?

Droom je van een prachtige zwarte industriële schuifdeur in jouw woning? Onze industriële schuifdeuren hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn een geweldige toevoeging aan je woonkamer. Of slaapkamer, badkamer of welke andere ruimte in huis dan ook. Onze metalen schuifdeuren zijn perfect als je op zoek bent naar een industriële blikvanger in huis.

INDUSTRIËLE SCHUIFDEUREN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Wij verkopen verschillende industriële schuifdeuren onderverdeeld in schuifdeuren van staal en glas en schuifdeuren van aluminium en glas. Uiteraard worden ook deze deuren op maat en helemaal naar jouw wens gemaakt. Zo bepaal je zelf het aantal ruiten, het type glas, soort handgreep, het gewenste schuifdeursysteem en type rail.

MATERIAAL INDUSTRIËLE SCHUIFDEUREN

Het materiaal van onze industriële schuifdeuren is gepoedercoat staal. De coating zorgt ervoor dat de deur krasbestendig is. Ook kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kickplate onderaan de deur. Ideaal, ook als je kinderen hebt, want onze stalen deuren zullen niet snel beschadigen en gaan zo lang mee.

Industriële schuifdeur

WAAROM JE EEN INDUSTRIËLE SCHUIFDEUR IN HUIS WILT

  • Meer licht in huis. Een industriële schuifdeur met glas zorgt voor lekker veel lichtinval. Zo voorkom je dat de rest van het huis erg donker wordt. Ideaal voor in de donkere wintermaanden, want meer daglicht is ook nog eens heel gezond.

  • Past bij de woontrends van nu. Een industriële schuifdeur is niet alleen de trend van dit moment, maar juist omdat het een blikvanger is in huis kan je het mooi combineren met andere industriële interieurproducten. Met een schuifdeur industrieel zwart creëer je jouw eigen industriële woonstijl. Ga je verder voor een chique touch, een romantische of juist een robuuste look? Het kan allemaal met een industriële schuifdeur.

  • Veel keuze in gebruik. Een industriële schuifdeur kan je door het strakke uiterlijk prima gebruiken als standaard afsluitdeur. Denk ook eens aan een ruimte anders indelen door een schuifdeur. Bijvoorbeeld als strakke scheiding tussen woonkamer en speelkamer voor de kinderen. Een andere vaak geziene optie is een industriële schuifdeur tussen slaapkamer en badkamer. Je sluit zo makkelijk ruimtes die bij elkaar horen af, maar kunt er door het glas toch doorheen kijken.

KEUZES IN GLAS EN KLEUR

Wij bieden industriële schuifdeuren aan in verschillende maten, vormen en met verschillende soorten glas. Het glas geeft een mooie chique look, maar is daarnaast ook functioneel. Al onze stalen schuifdeuren hebben namelijk gehard veiligheidsglas. Welke kleur glas jij daarbij mooi vindt is aan jou. Ga je voor een schuifdeur met melkglas? Of toch liever voor rookglas? Ook bieden we onze industriële schuifdeuren aan in twee kleuren, namelijk wit en zwart. Ga je voor een zwarte deur? Of toch voor strak wit? Jij mag kiezen!

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze industriële schuifdeuren zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Of heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar!

Of je nu advies nodig hebt bij:

  • Het samenstellen van een metalen schuifdeur

  • Het opmeten van een houten schuifdeur voor de badkamer

  • Het monteren van een deurgreep

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

INDUSTRIËLE SCHUIFDEUREN SNEL GELEVERD

We produceren al onze schuifdeuren in Nederland. Hierdoor kunnen we altijd snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de maat die je kiest kunnen de producten vaak direct worden geleverd. Bekijk de actuele levertijden.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer